Web designing

“Onze template is gericht op een schoon en minimalistisch design met een uniek overlap systeem voor verbluffende resultaten.”

Portal ontwikkeling

Een portal is een functie rijke website. Het is een punt voor toegang tot diverse applicaties met een uniforme en gepersonaliseerde weergave van alle informatie. Wij ontwikkelen een dergelijke portal voor u waarbij informatie uit diverse bronnen op een uniforme manier wordt samengebracht. Ook heeft u hierdoor toegang tot meerdere web applicaties binnen één webpagina. Een portal is een website met meerdere pagina’s met navigeren door tabbladen, waarbij elke pagina zijn eigen content en portalen heeft.

E-commerce oplossingen

Onze e-commerce oplossingen helpen u bij het verkopen van u product, online en op een veilige manier. Ze helpen u bij het creëren van een professionele en efficiëntewebshop zodat u kunt verkopen wat u wilt en wanneer u dat wilt. Ook kunt u hierdoor een wereldwijd publiek bedienen. Een virtuele weergave van uw producten is bovendien kostenbesparend in tegenstelling tot een fysieke showroom.

Op Flash gebaseerde ontwerpen

Flash is een van de manieren om uw website fascinerend, expressief en interactief te maken. Wij ontwikkelen websites met Flash om meer uw website levendig te maken en interactief te maken voor de gebruiker. Flitsende ontwerpen kunnen worden toegepast op de website om deze attractiever te maken. Wij leveren de beste animaties voor uw website. Dit is een langdradige maar nodige aangelegenheid. Flash brengt leven op uw website en onze ontwerpers en ontwikkelaars zorgen ervoor dat het een vloeiend lopend aangelegenheid betreft voor uw onderneming.

Website onderhoud

Wij bieden onderhoud en ondersteunende diensten aan voor uw website welke u kunt gebruiken voor simpele updates aan uw website zoals het veranderen van teksten, het plaatsen van afbeeldingen of het toevoegen van nieuwe pagina’s of nieuwe functionaliteiten.  Wij maken veranderingen op basis van uw behoefte. Wij kunnen u ook helpen bij het onderhouden van uw website door het updaten van foto galerijen, rekenmachines en meer. Onze competitieve onderhoudsdiensten zijn betaalbaar en effectief.

Herontwerpen van websites

Wij bieden onze klanten ook de mogelijkheid tot het vernieuwen van bestaande websites met het geven van een nieuwe look. Dit is nodig wanneer de behoeften van uw onderneming veranderen in deze competitieve en snel veranderende marktomstandigheden.

 

0
Shares
Facebook Twitter Gplus +