Brand Identity

Merkidentiteit is alles wat uw organisatie doet. Het omvat de missie, persoonlijkheid, belofte aan de consument en de onderscheidende kracht van uw organisatie. Het omvat ook het denken, voelen en de verwachtingen van de beoogde doelgroep. Het is een middel voor uw bedrijf om zich te identificeren en te onderscheiden van andere organisaties.

Merkidentiteit moet duurzaam zijn. Het is cruciaal dat de consument het merk direct verbindt met uw product en/of dienst.

Merkidentiteit moet tevens op de toekomst gericht zijn, d.w.z. het moet de aspiraties van uw organisatie uitdragen. Het moet de duurzame kwaliteiten van een merk belichten. Merkidentiteit is een basismiddel voor naamsbekendheid en geeft het verschil weer ten opzichte van de concurrentie.

Elk merk heeft een identiteit nodig en voor ons omvat het een complete ervaring, niet alleen visueel. Print Bazar merkidentiteit is een multidisciplinaire strategisch design bureau. Opgericht in 2011, richten wij ons op strategisch merk consultancy en design, print, verpakkings-, interieur- en multimedia design. Het is ons doel om simpele, intelligente en emotioneel aansprekende oplossingen te bieden voor complexe vereisten.

Het merk moet in visueel opzicht het onderscheid met de concurrentie aantonen en het is altijd te adviseren om een goede kwaliteit uit te stralen met de aanwezigheid van een merk. Print Bazar maakt ook ontwerpen voor print en verpakkingen.

Wat wij bieden:

Kosten-effectieve vaste pakketten

Ideaal voor beginnende ondernemers, bieden wij een betaalbaar vast pakket aan inclusief visitekaartjes, briefpapier, compliment kaart, flyers, folders, brochures,stemple.

Illustraties & afbeeldingen

Alles wat u doet vraagt om creativiteit, passie en originaliteit. Dat is wat u doet. Daarom geloven wij dat het onze taak is om al dat te doen om u te ondersteunen – met kwalitatieve afbeeldingen die de hoekstenen vormen van een goede communicatie.

 

0
Shares
Facebook Twitter Gplus +