UI designWij zijn ook specialiseerd in het ontwerpen van UI/UX ontwerpen voor mobiele apparaten en het web.

Creer balans tussen creativiteit en functionaliteit

UI staat voor User Interface en UX staat voor User Experience. Vrij vertaald de gebruikers interface en de gebruikservaring.

Ui bepaalt hoe mooi een mobiele applicatie eruit ziet, terwijl de UX de algemene ervaring van de gebruiker met de applicatie bepaalt. Het succes van een mobiele app wordt bepaald door de balans tussen het design en de ervaring voor de gebruiker.

De nadruk op slechts een van beide te leggen, betekent een slechte ervaring voor de gebruiker. Wanneer de nadruk op de UI gelegd wordt, zal de gebruiker wellicht gefascineerd raken door icoontjes en het grafisch ontwerp, maar bij het gebruik ervan zal de gebruiker al snel gefrustreerd raken door een weinig functioneel ontwerp.

Aan de andere kant leidt een nadruk op functionaliteit tot een makkelijke navigatie op de website door de gebruiker, maar het saaie en monotone ontwerp zal de gebruiker snel doen verlangen naar iets nieuws. Met de snel vernieuwende technieken op de markt voor mobiele apps, zullen gebruikers gauw op zoek gaan naar een alternatief.

0
Shares
Facebook Twitter Gplus +